Penguins Too Meet and Feed

food & jazz , jazz & improvised music

Penguins Too Meet and Feed

penguins Cooks

Penguins Too meet and feed 

“ Dinner with the the Greats” 

Michiel Braam en Frank Nielander komen niet alleen bij u optreden, zij steken ook culinair de handen uit de mouwen. Niet alleen spelen zij stukken van beroemde musici, zij nemen ook nog de favoriete hapjes mee van deze grootheden!! En natuurlijk een bijpassend glas wijn indien gewenst. Wat dacht u van “Sonny Rollins’ vegetable stew”. Of Dave Brubecks “low carb Barbecue Patties and Sauce? Charlie Parker’s “kansas city chicken wings”? Get them juices work! Just sit back and relax.

Hoe? U vraagt wij draaien! Uit de door ons aangeleverde lijst kiest u de musici waar u graag mee verrast wordt, gespeeld en geserveerd door Penguins Too op hun bekende onnavolgbare wijze. Nieuwsgierig? Neem contact op voor nadere info.

Penguins Too bestaat uit Michiel Braam piano en Frank Nielander saxofoons, viool.

 

 

Geef een reactie